Verkaik Aanhangwagens

Verkaik Aanhangwagens
De Groendijck 49
3466 NJ Waarder Zuid Holland
Nederland

Verkaik Waarder is opgericht in 1964 als garagebedrijf waar van alles uit de buurt gerepareerd werd, auto’s , bedrijfs/vrachtwagens en landbouw tractoren en machines.

In de loop van de tijd is dit terug gebracht naar (bedrijfs) auto’s en aanhangwagens.

In onze werkplaats werken 4 monteurs aan auto’s en aanhangwagens, waarvan 2 officieel het BOVAG onderhouds/keuring certificaat voor aanhangwagens hebben, dus goed opgeleide vakmensen.

Op aanhangwagen gebied zijn we de laatste 25 jaar gegroeid tot een volwaardig aanspreekpunt voor alles wat met aanhangwagens te maken heeft. Van verkoop van alle types en soorten aanhangwagens tot reparatie en keuringen.

Wij zijn dealer van diverse merken, maar al bijna vanaf het begin dat Vlemmix aanhangwagens produceerde zijn wij verkooppunt tot volle tevredenheid over de Vlemmix trailers.

Ons motto is dan ook “Verkaik en Vlemmix trailers maken vervoer net even beter”

Verkaik Aanhangwagens
De Groendijck 49
3466 NJ Waarder Zuid Holland
Nederland

Kom in contact met ons

Meer weten over onze aanhangwagen, graag een afspraak maken of heeft u gewoon een vraag? Stuur ons een bericht of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij zo snel mogelijk terug!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring.
contact