Over Vlemmix Trailers

Bij Vlemmix Trailers kunt u terecht voor robuuste en betrouwbare boottrailers, tiny house trailers en machinetransporters tegen een scherpe prijs. Vlemmix trailers kan zich inmiddels een van de grootste boottrailer producenten van Nederland noemen. Daarnaast is Vlemmix Trailers marktleider wat betreft tiny house trailers in Europa.

Vlemmix Trailers gestart in 2006

In 2006 is Wim Vlemmix gestart met het produceren van aanhangwagens, boottrailers, plateauwagens, autotransporters en kippers. De formule die Vlemmix Trailers hanteert, is het aanbieden van een assortiment met een aantal basis modellen die we in grote aantallen produceren. Het produceren van onze trailers is gestart in een kleine bedrijfshal in Someren. Gezien de grote vraag naar onze trailers, is Vlemmix Trailers in 2009 verhuisd naar een bedrijfshal van 1800 m² aan de Heesakkerweg in Asten. In 2016 heeft zoon Rick Vlemmix zijn intrede in het bedrijf gemaakt. Het bedrijf heeft door de jaren heen een sterke groei gekend, waardoor Vlemmix Trailers begin 2018 naar een nieuw pand van 3000m² is verhuisd aan Florapark 3 in Asten. Eind 2019 is dit pand verder uigebreid naar 6000 m².

In 2020 heeft ook zoon Bas Vlemmix zijn intrede binnen het bedrijf gemaakt. Vanaf dat moment zijn wij gestart met het zelf lassen van de chassis aan de hand van vier lasrobots. Zo creëren wij een nog efficiëntere bedrijfsvoering.

Vlemmix Trailers is begonnen op de Nederlandse en Belgische markt. De Franse en Duits markt kwamen hier al snel bij. Inmiddels zijn onze trailers verkrijgbaar bij meer dan 100 verkooppunten verspreid over de Benelux, Midden-,West-, Oost-Europa en Scandinavië. Wij beschikken over de Europese goedkeuring waardoor al onze geproduceerde trailers op de Europese wegen mogen rijden.

Vind uw trailer

Hieronder kunt u zoeken naar uw eigen trailer naar keuze. U kunt alle filters aan- en uitzetten, om zo bij uw gewenste trailer uit te komen!

Europa dots

Kom in contact met ons

Meer weten over onze aanhangwagen, graag een afspraak maken of heeft u gewoon een vraag? Stuur ons een bericht of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij zo snel mogelijk terug!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring.
contact