Compact Machinery

Compact Machinery
Avenue des artisans 45a
7822 Ghislenghien België

In 1989 verkocht Marc Torfs, de eerste elektro compactlader in België. De compactlader werd destijds verkocht aan Janssens Pharmaceutica om in hun laboratoria te gebruiken.

Ondertussen is Marc al meer dan 20 jaar CEO van Torfs & Compact Machinery, een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines en aanhangwagens.

Als officiële invoerder voor België van de merken Vlemmix, Wacker Neuson, Kramer, Promove Demolition en verdeler van Gehl en Steelwrist, voorziet Torfs & Compact Machinery u van de juiste machine voor gelijk welk werk.

 

Naast Marc werkt ook zijn vrouw Nadia mee in het bedrijf. Zij is hoofd van de boekhouding en beheert de financieringsdossiers van de klanten.

Met dochter Zenya en haar man Benoit is de firma uitgegroeid tot een heus familiebedrijf.

Terwijl Benoit de verkoop van dumpers, knikladers, minigravers, enzovoort in goede banen leidt, is Zenya verantwoordelijk voor de dienst ‘na verkoop’ en de marketing. De opvolging is dus prima verzekerd!

Daarnaast kan Torfs & Compact Machinery rekenen op een eigen team van permanent geschoolde techniekers en op geselecteerde partnerships in heel België.

Bij Torfs & Compact Machinery staat technische bekwaamheidklantvriendelijkheid en serviceverlening voorop.

Tel daarbij de jarenlange ervaring en de persoonlijke aanpak, die bij een familiebedrijf hoort, en u krijgt gegarandeerd de service die u verdient!

 

Advies of offerte nodig? Contacteer ons!

Bel ons op +32 3 641 75 80

 

 

 

Compact Machinery
Avenue des artisans 45a
7822 Ghislenghien België

Kom in contact met ons

Meer weten over onze aanhangwagen, graag een afspraak maken of heeft u gewoon een vraag? Stuur ons een bericht of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij zo snel mogelijk terug!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring.
contact