H.O. van Welpen

H.O. van Welpen
Garstelanden 10
7676 TC Westerhaar-Vrienzenveensewijk Overijssel
Nederland

H.O. Roy van Welpen, een echt familiebedrijf gevestigd in het mooie Twente. Met passie voor transport leveren wij al 15 jaar lang aanhangwagens van o.a. het merk Vlemmix. Wij hebben een groot assortiment aan aanhangwagens & trailers. Wij leveren deze rechtstreeks uit onze voorraad op ons showterrein van 7000 m². Een greep uit ons assortiment: machinetranssporters, kippers, plateauwagens, bakwagens, Tiny house, gesloten aanhangwagens, autotranssporters en bagagewagens. Ook voor de inkoop van uw gebruikte aanhangwagens, reparatie en onderhoud, verhuur, maatwerk of bestickering kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en dat voor de juiste prijs. Bezoek onze website of kom langs!

H.O. van Welpen
Garstelanden 10
7676 TC Westerhaar-Vrienzenveensewijk Overijssel
Nederland

Kom in contact met ons

Meer weten over onze aanhangwagen, graag een afspraak maken of heeft u gewoon een vraag? Stuur ons een bericht of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij zo snel mogelijk terug!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring.
contact