Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00, Zaterdag en Zondag gesloten

Informatie

Vlemmix Aanhangwagens is in 2006 gestart met het produceren van aanhangwagens en boottrailers.

Bij Vlemmix Aanhangwagens kunt u terecht voor robuuste en betrouwbare aanhangwagens tegen een scherpe prijs. Het resultaat hiervan is dat wij sinds de start in 2006 een sterke groei doormaken en dat terwijl de verkoop van aanhangwagens tot 2014 sterk gedaald was. Op jaarbasis verkopen wij meer dan 2500 aanhangwagens/boottrailers. Inmiddels zijn we de grootste boottrailer producent van Nederland, en nummer twee in Duitsland. De formule die we hanteren is een assortiment van enkele basis modellen die we in grote aantallen produceren. (alle modellen zijn uit te breiden met diverse opties) Zo creëren wij een efficiënte bedrijfsvoering. Daarlangs worden assen, banden en bodemplaten op grote schaal ingekocht. Mede hierdoor kunnen we een scherpe prijs hanteren.

Vlemmix Aanhangwagens produceert boottrailers, tiny house trailers en machinetransporters. Omdat wij verzekerd zijn van onze kwaliteit heeft u standaard een jaar garantie en twee jaar op het volbad warm gegalvaniseerd chassis.

Inmiddels zijn onze aanhangwagens verkrijgbaar bij meer dan 100 verkooppunten verspreid over Nederland, Midden Europa en Scandinavië. En beschikken wij over de Europese goedkeuring.